Поліція оприлюднила подробиці моторошного ДТП у Києві

Поліція оприлюднила подробиці моторошного ДТП у Києві
Обидва автомобілі рухалися у попутному напрямку
Фото: kiev.informator.ua

Поліція Києва оприлюднила подробиці ДТП на проспекті Шухевича у столиці, у результаті якого загинули дві дівчини, а чоловік позбувся ніг.

Як повідомила прес-служба відомства, слідчі продовжують працювати на місці трагедії. Двоє осіб із «Сеата» від отриманих травм померли на місці події.

У лікарню з тілесними ушкодженнями доставили п‘ятьох учасників аварії: жінку-водія «Кіа» та четверо осіб із «Сеата». Хто був за кермом «Сеата» буде встановлено у ході слідства.

Щодо механізму ДТП, то попередньо відомо, що обидва автомобілі рухалися у попутному напрямку: водій «Кіа» перелаштовувався із другої смуги для повороту на АЗС, а «Сеат» на швидкості близько 100 км/год рухався у смузі руху громадського транспорту. У результаті відбулося зіткнення - і «Сеат» протаранив електроопору.

Причини і обставини аварії встановлюватимуть у рамках кримінального провадження, яке розпочате за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві 13 жовтня сталась аварія поблизу торгового центру SkyMall на проспекті Шухевича. Загинули двоє людей. 

Внаслідок ДТП на проспекті утворився величезний затор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: