Поліція почала службове розслідування за фактом побиття чоловіка в метро

Поліція почала службове розслідування за фактом побиття чоловіка в метро
Поліцейський у метро бив чоловіка кийком
Скріншот з відео

Наразі представники відповідних служб столичної поліції з'ясовують усі обставини цієї події

За фактом побиття поліцейським чоловіка на станції метро «Контрактова площа» столичною поліцією призначене службове розслідування. Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«Керівництвом ГУНП у м. Києві підписано наказ про проведення службового розслідування за цим фактом. Задля об'єктивності розслідування інциденту буде вилучене та ретельно вивчене повне відео з камер спостереження», - інформують у поліції.

За результатами перевірки прийматиметься рішення згідно вимог закону та відомчих нормативно-розпорядчих документів. У разі підтвердження факту неправомірних дій працівника поліції та перевищення ним службових повноважень зібрані матеріали будуть скеровані до прокуратури для прийняття відповідного процесуального рішення.

Як відомо, у соціальних мережах було поширене відео про інцидент між поліцейським та пасажиром метрополітену на платформі столичної підземки. На відео видно, як поліцейський кийком бив чоловіка. За процесом спостерігали співробітниці метрополітену, одна з яких допомагала тримати чоловіка.

Нагадаємо, Київська місцева прокуратура почала кримінальне провадження за фактом побиття поліцейським чоловіка у київському метро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: