Поліція встановлює особу чоловіка, останки якого знайдені у лісосмузі в Києві (фото)

Поліція встановлює особу чоловіка, останки якого знайдені у лісосмузі в Києві (фото)
Останки тіла в сміттєвому мішку були закопані в лісосмузі
Фото: Київ оперативний

Фрагменти тіла чоловіка були виявлені в лісосмузі біля проспекту Георгія Гонгадзе

Столичні поліцейські звертаються до громадян із проханням допомогти встановити особу загиблого чоловіка, фрагменти тіла якого правоохоронці виявили у лісі у Подільському районі. За фактом умисного вбивства розпочате кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці нагадують, що 20 квітня близько о 13:20 до поліції надійшло повідомлення про знайдені останки людини в лісосмузі біля проспекту Георгія Гонгадзе. Наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, аби встановити особу загиблого, а також обставини цієї події.

Прикмети чоловіка: віком від 40 років, зріст 170 см, обличчя овальне, волосся пряме темне, спинка носу пряма, пряме підборіддя. Із особливих прикмет – шрам на лівому коліні; права стопа 24 см, ліва – 26 см; зламаний перший зуб верхньої правої щелепи. Смерть чоловіка настала приблизно від двох до трьох місяців тому.

3_76

«Звертаємось до громадян, якщо хтось володіє будь-якою інформацію стосовно даної особи, прохання повідомити за номерами: (095) 559-80-49 або на спецлінію 102», - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, також столичні правоохоронці просять допомоги у встановленні особи чоловіка, голову якого знайшли у затоці «Собаче гирло» річки Дніпро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: