Столична поліція встановлює особу чоловіка, голову якого знайшли три місяці тому (фото)

Столична поліція встановлює особу чоловіка, голову якого знайшли три місяці тому (фото)
Голову чоловіка в пакеті знайшов рибалка у затоці «Собаче гирло»
Фото: Нацполіція

Правоохоронці досі не встановили особу загиблого чоловіка

Столичні правоохоронці просять допомоги у встановленні особи чоловіка, голову якого знайшли у затоці «Собаче гирло» річки Дніпро. За даним фактом триває досудове розслідування кримінального провадження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Нагадаємо, 1лютого до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у затоці «Собаче гирло» біля вулиці Прирічної місцевий рибалка знайшов у пакеті людську голову. На місці події правоохоронці виявили ще деякі фрагменти тіла. За результатами ДНК-експертизи, всі частки належать одній людині.

Прикмети чоловіка: на вигляд 60-70 років, зріст 153-160 см, обличчя овальне, волосся коротке пряме світле з сивиною та лобним облисінням, виступаюче підборіддя.

4_58

Поліція звертається до громадян: «Якщо хтось упізнав чоловіка чи володіє будь-якою інформацію, прохання повідомити за номерами: (093) 494-11-94, (067) 976-39-20 або на спецлінію 102».

Як повідомлялося, на Оболоні рибалки витягли із води пакет із людською головою.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: