Поліція заперечила стрілянину по мікроавтобусу в Києві

Поліція заперечила стрілянину по мікроавтобусу в Києві
Мікроавтобус зазнав нападу невідомих осіб
Фото: Нацполіція

Під час огляду місця події правоохоронці не виявили стріляних гільз і характер пошкоджень автомобіля не підтверджує стрілянину

Столичні поліцейські з'ясовують обставини пошкодження мікроавтобуса, що сталося у п’ятницю, 22 червня, біля станції метро «Теремки» у Голосіївському районі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За словами заявника, четверо невідомих підбігли до буса і пошкодили вікна та колеса. При цьому ніби було чути постріли. 

«За адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група районного управління поліції. На місці події поліцейські з'ясували, що автомобіль потерпілого, яким він здійснює нерегулярні перевезення в Одеську область, був припаркований поблизу станції метро «Теремки». З його слів, до автівки підійшли четверо чоловіків, які почали бити мікроавтобус і стріляти, а потім вони сіли в іномарку та втекли», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Під час огляду місця події правоохоронці не виявили стріляних гільз і характер пошкоджень автомобіля не підтверджує стрілянину. Механічні пошкодження спричинені невстановленим предметом, імовірно - битою або телескопічною палицею.

Проводяться всі необхідні першочергові слідчі дії для затримання зловмисників.

Раніше повідомлялося, що невідомі розстріляли автомобіль Mercedes Sprinter. За попередньою інформацією, підставою конфлікту є нелегальні пасажирські перевезення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: