Поліція затримала екс-прокурора, який продавав українок у сексуальне рабство

Поліція затримала екс-прокурора, який продавав українок у сексуальне рабство

Затримали підозрюваного на гарячому в аеропорті «Бориспіль» під час переправлення однієї з завербованих українок

У аеропорті «Бориспіль» правоохоронці затримали чоловіка, який організував канал постачання українок у сексуальне рабство за кордон.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

«39-річний колишній працівник прокуратури Донецької області, перебуваючи в злочинній змові з іноземцями, вербував дівчат 18-30 років і переправляв через держкордон до Туреччини, Німеччини та Об'єднаних Арабських Еміратів. Затримали підозрюваного на гарячому в аеропорті «Бориспіль» під час переправлення однієї з завербованих українок до Республіки Туреччина», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей чоловік розміщував в інтернеті оголошення про набір на роботу в модельній індустрії, але вже за кордоном дівчата дізнавалися, що насправді їм доведеться надавати інтимні послуги.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу - 60 діб тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: