Поліція затримала киянина, який під час п’яного застілля зарізав товариша

Поліція затримала киянина, який під час п’яного застілля зарізав товариша
Затримання підозрюваного у вбивстві
Фото: Нацполіція

Раніше судимий зловмисник був напідпитку та наніс ножове поранення товаришу, який від отриманих травм помер на місці

На початку липня цього року у Шевченківському районі столиці сталося вбивство. Тоді до правоохоронців надійшло повідомлення, що у помешканні на вулиці Січових Стрільців виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції, а також залучалися кінологи зі службовими собаками.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, встановлено, що троє чоловіків влаштували п'яне застілля, під час якого між ними виникла сварка. У розпалі інциденту один з них схопив ніж та вдарив ним у шию опонента. Від отриманої травми чоловік помер на місці. Правопорушник та свідок події після вчиненого втекли.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у ході яких встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявися 29-річний киянин, який раніше відбував покарання за умисне вбивство. Він зізнався у скоєному та надав правдиві показання слідству.

За даним фактом триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Фігуранту оголошено повідомлення про підозру та слідчий готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На даний час слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: