Порядок на травневі свята на Київщині забезпечуватимуть 3 тис. поліцейських

Порядок на травневі свята на Київщині забезпечуватимуть 3 тис. поліцейських
У паркових зонах міста Біла Церква та Вишгород патрулюватимуть велокопи
Фото: Уніан

Підрозділи поліції столичного регіону будуть переведені на посилений режим несення служби

На травневі свята працівники всіх підрозділів поліції Київщини будуть переведені у посилений режим несення служби, задіяні також необхідні служби, які відповідають за дотримання громадського спокою. У Головному управлінні Нацполіції Київщини створений ситуаційний центр, є координація дій з ДСНС та іншими відповідними службами. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

Щодня для забезпечення публічного порядку в області буде задіяно 100 автомобілів груп реагування патрульної поліції, 55 піших патрулів, 83 автопатрулі приватних охоронних структур та спільні наряди з ДСНС. Загалом публічний порядок на травневі свята в Київській області забезпечуватимуть 3 тисячі поліцейських.

У паркових зонах міста Біла Церква та Вишгород патрулюватимуть велокопи, а у акваторії річки Дніпро забезпечуватиме безпеку водна поліція.

Задля оперативного реагування на повідомлення про виявлення чи застосування вибухових речовин, пристроїв чи вогнепальної зброї у повній готовності працюватимуть криміналісти, вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками.

У поліції просять жителів та гостей столичного регіону з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки, зокрема до перевірки документів та особистого огляду речей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: