Посадовець Деснянської РДА опинився під слідством через махінації з коштами на ремонт

Посадовець Деснянської РДА опинився під слідством через махінації з коштами на ремонт
Будинок після ремонту

Оголошено підозру начальнику Управління ЖКГ Деснянської РДА та підряднику за фактом розтрати та привласнення бюджетних коштів

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 слідчим відділом Деснянського управління поліції повідомлено про підозру начальнику Управління ЖКГ Деснянської районної державної адміністрації та підряднику за фактом розтрати та привласнення бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Установлено, що наприкінці 2016 року підрядною компанією виконувався капітальний ремонт житлового будинку по вул. Лісківській у Деснянському районі Києва.

Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету на підставі актів виконаних робіт, підписаних начальником Управління ЖКГ.

Однак, як з’ясувалось, окремі роботи підрядник виконав не повністю, зокрема, серед іншого «забув» укріпити цементом фундамент багатоповерхівки. А деякі роботи не були виконані взагалі.

За результатами експертизи збитки, завдані столичній громаді внаслідок таких зловживань, склали понад 80 тис. гривень.

За результатами розслідування начальнику УЖКГ Деснянської РДА та директору підприємства-підрядника оголошено підозру за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: