Посадовець налагодила схему отримання хабарів за видачу санітарних паспортів

Посадовець налагодила схему отримання хабарів за видачу санітарних паспортів

Проводяться обшуки в обласному управлінні Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

Працівники управління захисту економіки Київщини під процесуальним керівництвом військової прокуратури та спільно з відділом детективів слідчого управління поліції столичної області задокументували протиправну діяльність одного з керівників управління Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Держслужбовець налагодила схему систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі від 300-500 доларів США від суб’єктів підприємницької діяльності за видачу санітарних паспортів на право одержання, зберігання і застосування пестицидів і мінеральних добрив», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали посадовця «на гарячому» під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 200 доларів США за безперешкодну видачу санітарного паспорту на приміщення складу для зберігання пестицидів та мінеральних добрив, який не відповідає санітарним нормам та вимогам.

На даний час проводяться обшуки в приміщеннях управління. Також перевіряється інформація щодо причетності інших працівників Держпродспоживслужби до службових злочинів.

Кримінальне провадження щодо затриманої відкрито за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває слідство.   

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: