Прикордонники «Борисполя» не пустили на Кариби чотирьох узбеків з фальшивими російськими паспортами

Прикордонники «Борисполя» не пустили на Кариби чотирьох узбеків з фальшивими російськими паспортами
Мандрівників затримано для з'ясування всіх обставин
Фото: Держприкордонслужба України

Замість відпочинку в Домініканській Республіці туристів чекає український суд

Четверо громадян Узбекистану намагалися вилетіти з аеропорту «Бориспіль» до Домініканської Республіки за фальшивими паспортами Російської Федерації. Як повідомили у Державній прикордонній службі України, недійсні документи було виявлено під час оформлення рейсу «Київ – Ла Романа». З метою встановлення осіб та з’ясування всіх обставин правопорушення мандрівників довелося затримати.

Прикордонники склали протоколи за ст.204-1 КУпАП (спроба незаконного перетинання державного кордону України», а також повідомили поліцію. Адже у діях горе-туристів є ознаки правопорушення, передбаченого ст. 358 Кримінального кодексу (підроблення, збут чи використання підроблених документів). Тож замість Карибського моря на мандрівників чекає розслідування та суд.

Раніше повідомлялося про те, що у міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час здійснення заходів контролю виявили громадянина Молдови, якого розшукував Інтерпол. Крім того, цьому чоловіку, що прибув рейсом із Стамбулу, раніше вже було заборонено вʼїзд до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: