Провалля, що зустрічало гостей Києва на вокзалі, екстрено засипали (фото)

Провалля, що зустрічало гостей Києва на вокзалі, екстрено засипали (фото)
Яму засипали щебенем, але плитку зверху так і не поклали
Фото: Сегодня

Яма «жила» на Привокзальній площі три місяці

Величезну яму, яка зустрічала гостей Києва біля Центрального залізничного вокзалу столиці, дорожні служби оперативно засипали.

Як розповіли виданню «Сегодня» в «Київавтодорі», роботи проводилися в понеділок і вівторок.

У той же час водії маршруток і працівники екскурсійного бюро кажуть, що яма «жила» тут три місяці з літа, її ніхто не помічав і не ремонтував до виходу публікації у ЗМІ.

«Люди проходили біля неї з великими сумками, ризикуючи впасти вниз, а водії автомобілів могли запросто потрапити в пастку, якби частина ями завалилась. Вона тут утворилася ще влітку після сильних дощів», - розповіла продавчиня.

«Робочі повідомили, що хтось опублікував фото ями в соціальних мережах і тільки після цього їх направили на Привокзальну площу робити ремонт. У понеділок вони частково засипали яму щебенем, а потім досипали її ще у вівторок. Плитку зверху так і не поклали», - зазначив водій маршрутки, яка відправляється від вокзалу.

Проте, крім цієї ями, на площі ще багато інших невеликих ям на тротуарах, які місцями наповнені водою. Вони є справжньою перешкодою для пасажирів з сумками.

У «Київавтодорі» повідомили, що будуть з'ясовувати, у кого на балансі перебуває ця частина тротуару, і, якщо це територія їх дорожньо-експлуатаційного управління, обіцяють провести там ремонт.

Як повідомлялося, величезна яма на Привокзальній площі навіть не була не огороджена, і натовп людей вже почав кидати туди сміття, 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: