П’яна ДТП у Києві: Toyota врізалася в електричний стовп (фото, відео)

П’яна ДТП у Києві: Toyota врізалася в електричний стовп (фото, відео)
Під час аварії автомобіль розвернуло і він заблокував рух на проїжджій частині
Фото: Інформатор

Під час допиту правоохоронцями водій засинав, його відвезли у відділок

У середу, 21 листопада, на вулиці сім'ї Сосніних, 7А у Святошинському районі Києва сталася ДТП: водій Toyota Corolla в'їхав в електричний стовп.

Аварія трапилася близько 23:30. Про це повідомляє Інформатор.

Автомобіль рухався у бік вулиці Леся Курбаса, на якій односторонній рух. За попередньою інформацією, власник авто не помітив стовп і в'їхав в нього. В результаті чого машину повернуло боком і вона заблокувала рух на проїжджій частині. За словами охоронців поруч розташованих будинків, вночі на цій ділянці їздять вантажні машини, оскільки там розташована промислова зона.

На підлозі біля водійського сидіння правоохоронці виявили пляшку мартіні. У водія була невиразна мова і запах алкоголю, він нерівно пересувався і аргументував це тим, що вдарився головою під час зіткнення. Але проходити перевірку на Драгер не захотів.

За словами свідка аварії, автомобіль нерівно рухався по дорозі, після чого в'їхав прямо в електричний стовп, у якого від зіткнення відвалився плафон. Власник авто не намагався вийти з машини, очевидець дістав його звідти і спробував надати першу допомогу, викликав екстрені служби. Також він зауважив, що потерпілий перебував у підозріло розслабленому і спокійному стані.

У авто тріснуло лобове скло і вибито вікно біля заднього пасажирського сидіння. Дуже пошкоджені бік і передня частини. Чоловік отримав незначну травму голови. Медики надали першу допомогу, від госпіталізації він відмовився. Під час допиту правоохоронцями водій засинав, його відвезли у відділок.

На місці працювали патрульна поліція, «швидка» і слідчо-оперативна група. Причини події встановить слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: