П’яний водій влаштував смертельну ДТП у Києві

П’яний водій влаштував смертельну ДТП у Києві
«Форд» врізався в дерево
Фото: Нацполіція

В результаті аварії загинув пасажир автомобіля

У результаті аварії, що сталася у Святошинському районі столиці, один пасажир загинув, ще двоє – отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Спеціалізована слідча група провела огляд місця події, опитала свідків та очевидців і попередньо встановила: близько 03:00 27-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Форд», рухався проспектом Вернадського у напрямку проспекту Палладіна. Чоловік не впорався із керування і врізався в дерево. Внаслідок аварії 30-річний киянин загинув, його молодший брат, 1991 року народження, отримав незначні травми, лікарі надали йому допомогу на місці події, а 31-річну місцеву мешканку госпіталізували.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

За показами спецприладу, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння – 1,15 проміле. Слідчі затримали його за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі готується подання до суду щодо обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до смерті потерпілого, йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. 

Після проведення експертиз та інших слідчих дій правоохоронці встановлять механізм та причини аварії. 

Як повідомлялося, у Києві на вул. Кудряшова, 7 у неділю сталася дорожньо-транспортна пригода за участю п’яного водія. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: