Ремонт частини Окружної затягується на рік (фото)

Ремонт частини Окружної затягується на рік (фото)
Ремонтні роботи на вулиці Академіка Заболотного

У КМДА заявили, що негода заважає швидкому ремонту дороги

Капітальний ремонт вулиці Академіка Заболотного у напрямку Одеської площі планують завершити до кінця весни наступного року. Про це під час сьогоднішнього інспектування робіт повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Він нагадав, що ремонтні роботи розпочалися місяць тому.

«Трохи заважає негода, дощі не дозволяють виконувати певні дії, однак вони ведуться практично без упину, – прокоментував заступник голови КМДА. – Пройшов місяць, зараз ми бачимо, що значна ділянка перекрита, тож рух ускладнений. Зараз виконуються роботи з улаштування корита та шару зі спеціальної суміші».

За словами Давтяна, на ремонтні роботи передбачено 318 млн грн, за ці кошти, крім уже виконаних робіт, буде влаштоване нове асфальтобетонне покриття, з’їзди (покриття, бортові камені та бетонні поребрики), тротуари та велодоріжки. Крім того, заплановано здійснити монтаж контактної мережі тролейбуса (на період будівництва), встановити люки та зливоприймачі, дорожні знаки, павільйони очікування громадського транспорту, бар’єрне та пішохідне огородження і дорожню розмітку пластиком.

Нагадаємо, із 16 червня обмежено рух транспорту по вул. Академіка Заболотного у зв'язку з ремонтними роботами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: