Ремонт ескалатора на вулиці Старовокзальній буде тривати до Нового року

Ремонт ескалатора на вулиці Старовокзальній буде тривати до Нового року

Ескалатор, який веде від зупинки швидкісного трамвая до залізничного вокзалу

До 30 грудня триватиме капітальний ремонт ескалатора, що веде від зупинки швидкісного трамвая на вулиці Старовокзальній до платформи «Північна» залізничного вокзалу. Про це інформують в КП «Київпастранс», повідомляє «Главком».

Транспортно-пересадочний вузол на вулиці Старовокзальній, який має великий щоденний пасажиропотік, включає залізничний, підземний та наземний види транспорту, а також швидкісні лінії трамвая. У рамках капітального ремонту планується оновлення малого та головного приводів, сходів, натяжного пристрою тягових ланцюгів і поручнів. На це виділено 13 млн 130,75 тис. грн.

«Зручне та комфортне пересування пасажирів – одна з головних задач комунального підприємства «Київпастранс». Саме тому до кінця поточного року ми маємо не лише відремонтувати ескалатори, а й очікуємо надходження 45 трамваїв великої місткості з низьким рівнем підлоги, які відповідають усім сучасним українським та європейським стандартам і нормам. Новий рухомий склад працюватиме на Борщагівській лінії швидкісного трамвая», – додав генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: