СБУ затримала колишнього поліцейського, який налагодив продаж боєприпасів

СБУ затримала колишнього поліцейського, який налагодив продаж боєприпасів
Правоохоронці затримали двох фігурантів справи на одній з вулиць Василькова
Фото: СБУ

Засоби ураження зловмисник отримував з району проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі

Співробітники Служби безпеки України викрили колишнього інспектора Управління поліції охорони Київської області на незаконному продажу військових засобів ураження. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що колишній поліцейський налагодив механізм збуту боєприпасів до стрілецької вогнепальної зброї представникам кримінальних кіл. 

«За попередньою інформацією, засоби ураження зловмисник отримував з району проведення операції Об’єднаних сил. Для продажу «товару» чоловік залучив посередника – раніше судимого за вчинення кримінальних злочинів мешканця Васильківського району», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали обох фігурантів справи на одній з вулиць райцентру після реалізації 1100 набоїв до вогнепальної зброї. Вилучені боєприпаси направлено на експертизу.

Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України триває слідство для притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до незаконної діяльності. 

Операція з викриття зловмисників проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: