Шулявський міст знесуть у перші вихідні листопада

Шулявський міст знесуть у перші вихідні листопада
Шулявський шляхопровід знесуть
Фото: Вечірній Київ

Також знесуть решту кіосків біля станції метро «Шулявська»

У перші вихідні листопада 2018 року у Києві знесуть Шулявський шляхопровід. Про це повідомив головний інженер КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» Олександр Здольник, передає «Вечірній Київ».

За його словами, у рамках реконструкції шляхопроводу розробляється нова схема руху транспорту та встановлюються нові світлофори. Міст знесуть 3-4 листопада.

«Звичайно, в перші дні буде пекло на дорогах, але, сподіваємось, не довго. Зараз розставлятимуть дорожні знаки й нові світлофори для об’їзду транспортом будівельної зони. Переобладнали вже контактну мережу для тролейбусів.  Машини поїдуть по вулицях Нестерова, Цедика, Гарматній та Виборзькій» - сказав Здольник.

Також він додав, що у найближчі дні почнуть зносити кіоски, які ще залишилися біля станції метро «Шулявська». Будівельники наразі переносять й розширюють зливову каналізацію, водогін, телефонні й електрокабелі.

«Все робиться з таким розрахунком, аби, на майбутнє був простір для якихось інших інженерно-транспортних рішень... Але нині будуємо за затвердженим проектом розв’язку «неповний конюшинний лист» із знесенням ливарного цеху заводу «Більшовик».  Питання про знесення повністю відпрацьоване, документи на виході», - сказав головний інженер.

Здольник уточнив, що під час робіт проспект Перемоги не перекриватимуть для транспорту повністю, тільки частково обмежуватимуть рух по одній смузі. 

Додамо, що реконструкція Шулявського шляхопроводу обійдеться у 830 мільйонів гривень.

У Києві від 18 серпня 2018 року, на час реконструкції перекрито з’їзди з Шулявського шляхопроводу. Реконструкція Шулявського шляхопроводу розпочалася 1 травня поточного року. У зв'язку з цим у Києві змінено рух транспорту. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: