Силовики прийшли з обшуками в головний офіс «Укрзалізниці»

Силовики прийшли з обшуками в головний офіс «Укрзалізниці»
СБУ і ГПУ проводять обшук 
Фото з відкритих джерел

В «Укрзалізниці» запевнили, що створили всі необхідні умови для роботи представників правоохоронних органів

Співробітники Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України проводять обшуки у головному офісі ПАТ «Укрзалізниця». Про це повідомили у прес-службі УЗ.

«Зараз у приміщенні офісу ПАТ «Укрзалізниця», за адресою вулиця Тверська, 5,(Київ – ред..)  співробітниками Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України за сприяння Департаменту безпеки товариства проводяться слідчі дії за раніше відкритими кримінальними провадженнями», - йдеться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» запевнили, що створили всі необхідні умови для роботи представників правоохоронних органів, та наголосили на своїй зацікавленості у викоріненні будь-яких протиправних явищ у роботі компанії.

Нагадаємо, восени 2017 року співробітники Головного слідчого управління Генпрокуратури та департаменту захисту економіки Нацполіції провели приблизно 50 обшуків у службових приміщеннях та домівках співробітників «Укрзалізниці».

За повідомленням прес-служби ГПУ, обшуки провели у керівників суб’єктів господарювання – переможців конкурсних торгів, з якими упродовж 2015–2017 років «Укрзалізниця» укладала договори на закупівлю товарів за ймовірно завищеними цінами. Також йдеться про залучення підприємств з ознаками фіктивності.

14 листопада 2017 року повідомлялося, що Генпрокуратура спільно з СБУ проводили обшуки в адміністративних приміщеннях Львівської залізниці у зв'язку з розслідуванням розтрати коштів «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: