«Сімейний бізнес»: у Києві судитимуть подружжя за серію грабежів

«Сімейний бізнес»: у Києві судитимуть подружжя за серію грабежів
Викрадені злочинцями ювелірні прикраси

35-річний чоловік та 34-річна жінка попалися на квартірній крадіжці у жовтні минулого року

У столиці судитимуть подружжя, які скоїли квартирну крадіжку, викравши побутову техніку, ювелірні прикраси і банківські картки. Кримінальне провадження із обвинувальним актом слідчий направив до суду. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилася у жовтні минулого року. Тоді оперативники під час відпрацювання території помітили підозрілих осіб та вирішили простежити за ними. Згодом поліцейські побачили, як невідомі шляхом віджиму вікна проникли у помешкання, звідки винесли речі.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали зловмисників на місці злочину. Це 35-річний чоловік та 34-річна жінка – місцеві мешканці, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Під час спілкування зі слідчими чоловік зізнався, що скоїв дев’ять аналогічних злочинів на території району.

Матеріали кримінального провадження за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, разом із обвинувальним актом направлено до суду для обрання покарання зловмисникам. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомлялося, поліція розшукує невідомих, які обікрали помешкання одного з заступників міністра закордонних справ України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: