Скоро кияни побачать нового бегемота

Скоро кияни побачать нового бегемота

Адміністрація звіринця планує також купити слону Хорасу подругу

До кінця літа у Київському зоопарку з'явиться новий великий мешканець – молодий бегемот. Про це розповів директор зоопарку Кирило Трантін.

«Бегемот повинен з'явитися до кінця літа. Зараз отримуємо документи. Але поки це буде лише один бегемот. Тому що в цьому (реконструйованому, - ред.) бегемотнику я можу розмістити тільки одного бегемота», - сказав Трантін.

Також, за його словами, у гібона, який два роки прожив на самоті, нарешті з'явилася подруга. Пару підібрали і самцеві мавпи Бразза. «Тобто ми максимально намагаємося для всіх одинаків, які перебувають у репродуктивному віці, створити пару. Це наша робота. Прийдіть спеціально подивитися, як сімейство гібонів літає по вольєру. Ми там обрізали все залізо, поставили нові колоди, навісили канати. У них проліт чотири метри, вони дійсно літають. Я, звичайно, розумію, що вольєри повинні бути більшими. Але те, що ми вже зробили, я вважаю, що це дуже добре», - вважає директор зоопарку.

Трантін також розповів про плани адміністрації зоопарку придбати подругу слону Хорасу, коли той підросте: «Всі хочуть для Хораса наречену. Але Хорас хлопець ще занадто молодий для сімейного життя. Так що час поки, на щастя, терпить».

Джерело: 112.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: