«Слуга народу» Тищенко дітям на лінійці розповів про голосування в Раді

«Слуга народу» Тищенко дітям на лінійці розповів про голосування в Раді
Микола Тищенко обрався до парламенту на одномандатному виборчому окрузі №219 як кандидат від партії «Слуга народу»

Депутат розповідав дітям про швидкість прийняття законів

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко сьогодні, 2 вересня, виступив у столичній школі №83 на лінійці з нагоди початку нового навчального року.

Депутат розповідав дітям про швидкість прийняття законів попереднім скликання Ради і теперішнім. Про це повідомляється на сторінці спільноти «Борщагівка» у Facebook.

«На прийняття одного закону витрачалося три-чотри роки. Тільки вдумайтеся в ці цифри – три-чотири роки…», - заявив Тищенко.

За його словами, на своєму першому засіданні Рада 9-го скликання проголосувала 67 законів за 22 години, і на розгляд кожного пішло 1-1,5 години. Коментатори під дописом висміяли Тищенко за незнання математики, адже якби кожен законопроєкт розглядався 1-1,5 год., то знадобилося б значно більше, ніж 22 години на 67 проєктів.

Користувачів соцмережі дуже обурила тема виступу нардепа перед дітьми.

Нагадаємо, Тищенко обрався до парламенту на одномандатному виборчому окрузі №219 (частина Святошинського району Києва) як кандидат від партії «Слуга народу».

Тищенко народився 17 травня 1972 року в Києві, освіта вища, генеральний директор ТОВ «ВКФ «Римід», член партії «Слуга народу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: