Смертельна ДТП під Києвом: «Фольксваген» збив жінку

Смертельна ДТП під Києвом: «Фольксваген» збив жінку
Водій автомобіля не врахував дорожню обстановку та збив жінку
Фото: Нацполіція

Місцева жителька, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці, загинула на місці

У понеділок, 22 жовтня, близько 20-ї години на спецлінію поліції Київщини надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на одній з центральних вулиць Василькова. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

На місце події негайно прибула поліція.

«Правоохоронці встановили, що 21-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген транспортер», рухаючись в напрямку села Безп’ятне, не врахував дорожньої обстановки та збив жінку. 66-річна місцева жителька, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці, загинула на місці», - йдеться в повідомленні.

За висновками медичного освідування, 21-річний водій перебував у тверезому стані. Машину вилучено та поміщено до майданчика тимчасового тримання.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Всі обставини трагедії встановлюються, досудове розслідування триває.

Як повідомляв «Главком», у вівторок, 23 жовтня, у масштабній ДТП на бульварі Лесі Українки постраждали близько 20 автомобілів. Правоохоронці встановлюють причини аварії. Правоохоронці спілкуються з водієм автокрана, який протаранив машини. Чоловік розповів, що у вантажівки відмовили гальма. Ця інформація буде перевірена в ході слідства.

Троє осіб звернулись до лікарів за медичною допомогою. Двом з них надано допомогу на місці без госпіталізації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: