Смертельна ДТП під Києвом: Toyota буквально розірвала пішохода (відео)

Смертельна ДТП під Києвом: Toyota буквально розірвала пішохода (відео)
Toyota вилетіла в кювет і врізалася в дерево
Фото: Інформатор

Автомобіль протягнув чоловіка на капоті 60 метрів і ще близько 30 метрів по дорозі

У ніч на вівторок, 16 жовтня, між Броварами і селом Калинівка, що під Києвом, сталася смертельна ДТП: Toyota Corolla збила на смерть чоловіка.

Аварія трапилася близько 2:00. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, автомобіль рухався в бік Броварів. Навпроти кафе «Придорожнє» Toyota збила чоловіка. Після наїзду пішохід потрапив на автомобіль, через метрів 60 він впав на асфальт. В ході подальшого руху чоловіка протягнуло ще близько 30 метрів по дорозі і відірвало йому ногу.

Тільки після того, як тіло чоловіка залишилося на дорозі, Toyota вилетіла в кювет. Уже за межами проїжджої частини машина проїхала ще близько 70 метрів і тільки після цього Corolla зупинилася в дереві. Правоохоронці також зазначили, що гальмівного шляху Corolla немає.

В результаті ДТП водія Toyota госпіталізували до броварської лікарні, а пішохід помер на місці аварії. Від зіткнення загиблий отримав серйозні травми. При ньому документів не виявили, але на вигляд йому близько 25-30 років.

Свідків цієї події немає, проте попередній висновок було дано згідно зі схемою ДТП. Що робив молодий чоловік на проїжджій частині і переходив він дорогу чи йшов по трасі - невідомо. Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, у Києві 13 жовтня сталась аварія поблизу торгового центру SkyMall на проспекті Шухевича. Загинули двоє людей. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: