Сніговий колапс у Києві: Кличко просить допомоги у Міноборони

Сніговий колапс у Києві: Кличко просить допомоги у Міноборони
Столичні дороги засипало снігом
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Засідання сесії Київради перенесено на наступний вівторок

Снігопад у Києві триватиме ще добу, тому влада Києва звернулася до Міністерства оборони з проханням надати допомогу у боротьбі зі стихією. Про це на початку пленарного засідання сесії Київради оголосив мер Києва Віталій Кличко.

Він також повідомив, що на столичних дорогах працює вся комунальна снігоприбиральна техніка.

Мер закликав водіїв не користуватися приватними авто, а балансоутримувачів - негайно почати розчищати свої території. Киян також запрошують допомогти двірникам прибирати сніг.

Кличко запропонував депутатам сьогодні працювати на своїх округах, координуючи і всіляко допомагаючи в боротьбі зі снігопадом.

Роботу пленарного засідання сесії Київради перенесено на наступний вівторок.

Як повідомилялося, наразі у столиці уже випало 20 см снігу. У зв'язку з цим у графіку руху громадського транспорту відбулися зміни, людям доводиться штурмувати тролейбуси та автобуси.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Через сильний снігопад на в’їздах до столиці величезні затори. У столиці зупинився рух на лінії швидкісного трамвая. На Святошино сталася масштабна ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: