Сьогодні у Києві попрощаються із філософом Мирославом Поповичем

Сьогодні у Києві попрощаються із філософом Мирославом Поповичем
Попович помер на 88-му році життя

Поховають Поповича на Байковому кладовищі у столиці

У вівторок, 13 лютого, в приміщенні Конференц-залу Національної академії наук України відбудеться громадянська панахида за академіком НАН України, філософом Мирославом Поповичем.

Поховають академіка на Байковому кладовищі, повідомляється на сайті Інституту філософії ім. Григорія Сковороди НАН України.

«Адміністрація Інституту філософії імені Г. С. Сковороди НАН України інформує, що громадянська панахида за Мирославом Володимировичем Поповичем відбудеться 13 лютого з 11.00 до 12.30 у Конференц-залі НАН України за адресою: вул. Володимирська, 55. Похорон Мирослава Володимировича відбудеться на Байковому кладовищі о 13.00 (33 ділянка)», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, директор Інституту філософії Мирослав Попович помер на 88-му році життя.

Читайте також інтерв'ю Мирослава Поповича «Главкому»:

«Мирослав Попович: Більшість росіян далекі від розуміння свого трагічного становища»

«Мирослав Попович: Відкриття російських шкіл в Києві - феномен часів Брежнєва»

 Мирослав Попович — український філософ, академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, доктор філософських наук, професор, педагог, фахівець в галузі культурології, логіки і методології науки, історії української культури, директор Інституту філософії ім. Сковороди НАН України, завідувач відділом логіки і методології науки Інституту філософії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: