Столична поліція покарала понад 60 порушників режиму самоізоляції

Столична поліція покарала понад 60 порушників режиму самоізоляції

Моніторинговий центр з протидії розповсюдженню Covid-19 відстежує дотримання режиму самоізоляції киянами

Столичні поліцейські склали 66 протоколів за порушення режиму самоізоляції. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Хочу нагадати, що в столиці продовжує працювати Моніторинговий центр з протидії розповсюдженню Covid-19. До групи ризику, що контролює центр, увійшли понад 40 тисяч киян. Ті, хто прибули з країн із великим розповсюдженням вірусу, та ті, хто контактували з хворими», - сказав Кличко.

Він повідомив, що Моніторинговий центр вже здійснив майже 9 тисяч контактів для отримання інформації - дзвінків та опитувань про самопочуття, про перебування в самоізоляції, про контакти за останній час. Фахівці центру надають рекомендації або необхідну допомогу. Зокрема, й емоційну чи психологічну підтримку.

«Одне з головних завдань роботи центру - моніторинг дотримання визначеними категоріями самоізоляції або обсервації. Бо ми повинні виставити максимальні перепони для розповсюдження вірусу! Ті, хто відмовляється йти на контакт з центром, далі матимуть справу з правоохоронцями. Поліція вже склала 66 протоколів за порушення режиму самоізоляції щодо тих людей, які нехтують правилами та наражають на небезпеку інших», - додав Кличко.

Як повідомлялося, станом на ранок 23 квітня, у Києві підтверджено 1059 випадків Covid-19. Такі дані оприлюднив Центр громадського здоров’я України. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 70 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: