Столичне підприємство повернуло до бюджету 8,5 млн грн несплачених податків

Столичне підприємство повернуло до бюджету 8,5 млн грн несплачених податків
До держбюджету не було сплачено понад 8,5 млн грн митних платежів з податку на додану вартість

Директор підприємства реалізовував природний газ вітчизняним газотрейдерам в обхід процедури розмитнення під час його імпорту

Прокуратурою Києва спільно зі слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Києві завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами одного зі столичних підприємств. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Встановлено, що директор підприємства реалізовував природний газ вітчизняним газотрейдерам в обхід процедури розмитнення під час його імпорту на територію України від компаній Австрії та Угорщини.

Як наслідок, у період січень – лютий 2018 року до державного бюджету не було сплачено понад 8,5 млн грн митних платежів з податку на додану вартість.

На сьогодні, за результатами досудового розслідування збитки, завдані державі відшкодовані у повному обсязі, а його директор постане перед судом за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: