Столичні правоохоронці затримали банду розбійників-гастролерів (ФОТО)

Столичні правоохоронці затримали банду розбійників-гастролерів (ФОТО)

Зараз зловмисники перебувають під вартою у Полтаві. Їм загрожує до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

У ході проведення досудового розслідування працівники поліції встановили, що 22-річний уродженець Запоріжжя із невідомими особами зайшли в оселю і почали бити господарів будинку. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Погрожуючи ножем і пістолетом, викрали у потерпілих більше 6 тисяч євро, 35 тисяч гривень, золоті та срібні ювелірні вироби, кухонний посуд,  телевізор  і мобільний телефон. Усі зловмисники були одягнені в медичні маски.

Вони скоювали розбійні напади не тільки в столиці, а й в інших містах України. Працівники поліції затримали гастролерів-розбійників у Полтаві. Там зловмисники перебувають під вартою. Під час проведення обшуку у підозрюваних вилучили награбовані речі потерпілих.

Працівники слідчого відділу Подільського та Святошинського управлінь поліції столиці розбійникам повідомлено про підозри за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють і встановлюють причетність даних осіб до скоєння аналогічних злочинів, скоєних на території Києва, і звертаються до громадян із проханням: якщо маєте будь-яку інформацію щодо неправомірних дій осіб, зображених на фото, повідомляйте про це в поліцію за телефонами: 425-24-34 або 102.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: