Столичні рятувальники розповіли школярам про вибухонебезпечні предмети

Столичні рятувальники розповіли школярам про вибухонебезпечні предмети
Рятувальники знову пересвідчилися, що найбільше захоплення у дітей викликає демонстрація бойового одягу рятувальників

Вогнеборці київського гарнізону повторили з школярами усі правила пожежної безпеки через загадки та вікторини

Вогнеборці завітали до школярів середньої загальноосвітньої школи № 25, що у Шевченківському районі, аби нагадати основи безпечного життя. Про це йдеться на офіційні сторінці у Facebook головного управління ДСНС у м.Києві.

«Вогнеборці київського гарнізону повторили з школярами усі правила пожежної безпеки через загадки та вікторини. Потім рятувальники поспілкувалися з дітьми на тему вибухонебезпечних предметів та піротехнічних засобів. І особливу увагу було наголошено на правилах безпеки під час перебування на відкритих водоймах у зимовий період», - йдеться на сторінці Facebook.

1_04

Рятувальники знову пересвідчилися, що найбільше захоплення у дітей викликає демонстрація бойового одягу рятувальників, спеціальні хімічні, радіаційні та тепловідбивні костюми. Окрім того, рятувальники пояснили при ліквідації яких саме надзвичайних ситуацій вони використовуються.

Крім демонстрації, працівники Служби порятунку дозволили костюми поміряти кожному, хто виявив бажання. Діти не лише приміряли бойовий одяг й позмагались у ньому.

Працівники Служби порятунку 101 постійно долучаються до навчання підростаючого покоління правилам пожежної та техногенної безпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: