Столичний фунікулер закривається на ремонт

Столичний фунікулер закривається на ремонт

Робота фунікулера буде припинена з 17 липня по 23 серпня 2018 року

З вівторка, 17 липня, київський фунікулер закривається для проведення технічного огляду і ремонтних робіт. Про це повідомляє комунальне підприємство «Київпастранс».

«Кожного року наш столичний фунікулер потребує технічного огляду, проведення регламентних робіт та випробувань. Відтак, він припиняє свою роботу з 17 липня по 23 серпня 2018 року», - йдеться в повідомленні.

У керівництві фунікулера зазначили, що будуть робити все можливе, аби закінчити цю роботу раніше. «Адже кожен з киян та гостей столиці знає, як сильно цей транспорт користується попитом», - підкреслили у «Київпастрансі».

Нагадаємо, 14 липня відбулося подорожчання проїзду в громадському транспорті столиці.

Так, з 14 липня вартість разової поїздки у метро та наземному громадському транспорті становить 6,3 грн - за умови користування проїзним квитком або безконтактною карткою, та 8 грн - за разову поїздку.

Зокрема, у столичному метрополітені з 14 липня сині жетони замінять на зелені. Обміняти старі жетони на нові можна без доплати впродовж липня. 

13 липня на багатьох станціях метро спостерігалися великі черги, оскільки це останній день, коли можна поповнити електронні проїзні за старою ціною.

Читайте також матеріал «Главкома» Все по 8 гривень. Чи врятують нові тарифи столичний громадський транспорт?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: