Столичний суддя, який вже має власну яхту, отримав від мерії «гуманітарний» Mercedes

Столичний суддя, який вже має власну яхту, отримав від мерії «гуманітарний» Mercedes
Суддя Микола Шкірай

Суддею Голосіївського суду міста Києва Микола Шкірай працює з 2015 року

Суддя Голосіївського райсуду міста Києва Микола Шкірай, який володіє моторною яхтою Salpa Laver, отримав від КМДА у якості гуманітарної допомоги автомобіль Mercedes-Benz С 180 вартістю близько 35 тисяч доларів - повідомляє проект «Декларації».

У травні 2017 року Департамент соціальної політики КМДА виділив Миколі Шкіраю у якості гуманітарної допомоги як інваліду ІІ групи Mercedes-Benz С 180 2015 року випуску. У своїй декларації суддя вказав автівку на праві користування, проте витяг із відкритого реєстру МВС показує, що насправді він є її власником. У порядку забезпечення інвалідів автомобілями, затвердженому постановою Кабінету Міністрів, також йдеться, що транспортний засіб відразу ж оформлюється на особу, що його отримала, але без права відчуження. Ринкова вартість виділеної Шкіраєві автівки в залежності від комплектації коливається від 35 до 40 тисяч доларів. 


mers_01

Також Микола Шкірай задекларував швейцарський годинник Ulysse Nardin і 31 тисячу доларів готівки. Із нерухомості суддя володіє гаражем прощею 38 кв. м у Севастополі, понад 2 гектарами землі у Миколаївській області та 86-метровою квартирою і машиномісцем у Києві, які були йому кимось подаровані у 2012 році.

Раніше Микола Шкірай фігурував у сюжеті Надії Бурдєй «Тиха гавань» для програми «Наші гроші з Денисом Бігусом». У 2016 році він придбав італійську моторну яхту Salpa Laver 31,5. Покупка нібито обійшлася йому всього в 135 тисяч гривень й ще 304 тисячі коштувало її розмитнення. Проте реальна вартість такого судна складає близько 1,8 млн гривень.

Суддею Голосіївського суду міста Києва Микола Шкірай працює з 2015 року. До цього він 11 років вершив правосуддя у райсудах Миколаєва та Севастополя.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: