Столиця оговтується після потужної зливи: транспорт пішов за графіком

Столиця оговтується після потужної зливи: транспорт пішов за графіком

Тролейбуси і трамваї курсують із дотриманням графіку руху

Сьогодні, 26 липня, у Києві трамвайні і тролейбусні маршрути знову курсують із дотриманням графіку руху. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Мова йде про маршрути, що проходять вул. Щусєва, вул. Грекова, вул. Святошинською, вул. Індустріальною, просп. Перемоги, вул. Автозаводською, в районі ст. м. «Шулявська» та ст. м. «Берестейська», а також на Борщагівській лінії швидкісного трамваю – вул. Борщагівською, вул. Жилянською та вул. Старовокзальною.

У середу, 25 липня, станом на вечір через погодні умови та скупчення автотранспорту трамвайні та тролейбусні маршрути курсували без дотримання графіку руху.

На Борщагівській лінії швидкісного трамваю рух було відновлено, проте без дотримання графіку через скупчення автотранспорту в районі перехрестя вул. Жилянської та вул. Старовокзальної.

Крім того, було тимчасово заблоковано рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27, 30, 42 на виїзді з Індустріального провулка на вул. Гетьмана через пошкодження контактної мережі.

Нагадаємо, через грозу і дощ у Києві 25 липня  виявилися затопленими численні підземні переходи, були повалені дерева, зламані дахи гаражів. 

Через потоп було призупинено рух наземного електротранспорту.

На вулиці Олени Теліги внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську.

Повідомялося, що в КМДА вирішується питання щодо подальшої долі моста.

Також аеропорт «Київ» перетворився на «річковий вокзал».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: