Через зливу у Києві обвалився міст

Через зливу у Києві обвалився міст

В результаті обвалу насипу шляхопроводу зупинився рух транспорту

У середу, 25 липня, на вулиці Олени Теліги внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську.

Про це повідомляє «Київ-інформ» на сторінці в Facebook. В результаті обвалу постраждали комунікації та магістральний оптоволоконний кабель.

«Попередньо постраждалих немає. Чи порушена цілісність мосту так само наразі не відомо», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають ЗМІ, в результаті обвалу насипу шляхопроводу зупинився рух транспорту. У пробках також стоять трамваї.

Головне управління ДСНС України у м.Києві також опублікувало оперативну інформацію щодо ушкоджень, які наробила негода у місті: 

  • На вул. Довнар-Запольського на проїжджу частину дороги впали 2 дерева. Звільнили проїжджу частину від повалених дерев рятувальники. 6-ДПРЧ
  • На пр. Перемоги, 53, повалений білборд. Щит упав на дах припаркованої автівки. Разом з тим, поряд на інший автомобіль упало дерево. Працювали на місці події бійці 18-ДПРЧ.

Крім того випадки, де задіяні працівники інших аварійно-рятувальних служб 
• на вул. Гарматна, 2, прибрано 1 дерево працівниками КАРС КМДА. 
• на вул. Дегтярівській, 21, прибрано 1 дерево працівниками КАРС КМДА.

Інформація щодо підтоплень:

• провели відкачування води із Солом'янського суду, вул. Шутова, задіювались рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ). 
• проводяться роботи по відкачуванню води із підземного переходу, пр. Перемоги. працюють рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення .
• проводяться роботи по відкачуванню води із проїжджої частини дороги на перехресті вул. Теліги та вул. Щусєва. Задіяні рятувальники 6-ДПРЧ та КАРС КМДА
• проводяться роботи по відкачуванню води із підземного переходу а районі Шулявського мосту на пр. Перемоги. Працюють бійці6-ДПРЧ.

Нагадаємо, через грозу і дощ у Києві виявилися затопленими численні підземні переходи, були повалені дерева, зламані дахи гаражів. 

Як повідомлялося, 23 липня після зливи жителі Києва «плавали» на машинах по вулиці Митрополита Шептицького біля станції метро «Лівобережна».

Директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко під час прес-конференції у «Главкомі» розповів, що основними причинами затоплення Києва після дощів є засмічення зливних колодязів, надмірна кількість опадів, неправильно прокладена зливна каналізація, а також невихованість киян, які залишають за собою сміття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: