Через потоп у Києві призупинено рух наземного електротранспорту

Через потоп у Києві призупинено рух наземного електротранспорту
Автобуси і автомобілі плавають по столичних дорогах
Фото: Главком

Припинено рух трамваїв і тролейбусів в Києві

Рух швидкісних трамваїв у Києві призупинено через дощ. Про це повідомили представники Центру контролю пасажирських перевезень комунального підприємства «Київпастранс».

«Наразі через підтоплення великої частини шляхів рух трамвая зупинено», - повідомили Українським Новинам представники центру.

Також припинено рух трамваїв і тролейбусів в Києві.

Як повідомили представники Центру контролю пасажирських перевезень комунального підприємства «Київпастранс», з 15:20 тимчасово заблоковано рух трамваїв маршрутів №№11,12,16,19 і тролейбусів маршрутів №№6,18,25,28,33 по вул. Кирилівської від вул. Сирецькій до стадіону «Спартак» через скупчення води через зливу.

З 15:34 тимчасово заблоковано рух тролейбусів маршрутів №№23,35 на Інтернаціональній площі також по вищевказаній причині.

З 15:40 тимчасово заблоковано рух трамваїв маршрутів №№14,15 по Дегтярівській - ул. Шпака через скупчення води через зливу.

З 15:40 за причини скупчення води через зливу введено оперативне становище №4 на трамвайних і тролейбусних маршрутах ул.Щусева, Грекова, Святошинська, Теліги, Індустріальна, пр. Перемоги, Борщагівська, Автозаводська, Кирилівська, в районі станцій метрополітену «Шулявська» і «Берестейська».

Як повідомляв «Главком», потужна злива затопила Київ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: