Суд виніс вирок викрадачці немовляти у Києві

Суд виніс вирок викрадачці немовляти у Києві
Уродженка Одеси Даяна Шаль, яка у Києві викрала немовля

Дівчина отримала два роки обмеження волі з реальним відбуванням цього терміну у кримінально-виправній установі

Уродженка Одеси Даяна Шаль, яка в жовтні минулого року викрала з коляски у дитячому садку №606 в Оболонському районі двомісячне немовля, визнана винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.146 КК України («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»).

Відповідне рішення 20 червня виніс суддя Оболонського райсуду Владислав Дев'ятко, повідомила «Стране» прес-секретар установи Інна Свинаренко.

За її словами, у судовому засіданні представник прокуратури Києва клопотав за обрання обвинуваченій дівчині покарання у вигляді реального терміну ув'язнення. Сама дівчина та її адвокат наполягали на випробувальному терміні. Батьки викраденої дівчинки на засідання не з'явилися, і слухання відбулося без їх участі.

«Суд, враховуючи характер скоєння злочину, характеристики підозрюваної особи і той факт, що злочин скоєно у відношенні малолітньої особи, визнав Даяну Шаль винною за ч.2 ст.146 КК України, визначивши їй покарання у вигляді двох років обмеження волі з реальним відбуванням цього терміну у кримінально-виправній установі», - зазначила Свинаренко.

Чи буде подаватися дівчиною апеляція на такий вердикт, а також яку саме установу буде обрано для відбування покарання Даяною Шаль, наразі невідомо.

«Це не колонія, там легший режим, але відбувати покарання вона буде реально. Зараз відносно дівчини діє термін раніше обраного запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Після його завершення вона буде переведена в кримінально-виправну установу», - резюмувала прес-секретар Оболонського райсуду Києва.

Нагадаємо, 20 жовтня 2017 року в дитячому садочку на просп. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

Підозрювану у викраденні немовляти у Києві затримали і посадили під цілодобовий домашній арешт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: