У центрі Києва горів ресторан

У центрі Києва горів ресторан

Пожежа виникла у витяжній вентиляції ресторану

У четвер, 14 червня, пізно ввечері в одному із закладів громадського харчування на вул. Великій Васильківській, 116, що у Голосіївському районі столиці, виникла пожежа. Повідомлення про загоряння надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 21:53.

«До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю вогнеборців до місця події було встановлено, що у 9-поверховому житловому будинку на рівні 2-поверху у витяжній вентиляції ресторану виникла пожежа. Не гаючи часу, рятувальники одразу ж приступили до гасіння пожежі», - інформує прес-служба столичних рятувальників.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців, вже о 22:20 загорання було локалізовано, а о 22:23 – повністю ліквідовано.

Під час гасіння пожежі з будинку на безпечну відстань було виведено 30 чоловік, 20 з яких, персонал закладу харчування.

До ліквідації пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у Києві.

Причини виникнення пожежі з’ясовуються.

На щастя ніхто не постраждав.

Як повідомлялося, 15 червня в Києві на вулиці Степана Руданського, 1Б сталася пожежа: горіло сміття в підвальному приміщенні 9-поверхового житлового будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: