У Києві 15-річна дівчина потрапила за грати через смертельний розбій

У Києві 15-річна дівчина потрапила за грати через смертельний розбій

Двох чоловіків та 15-річну дівчину, які вчинили зухвалий розбій, взято під варту

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №5 Оболонський райсуд столиці обрав для трьох підозрюваних у розбійницькому нападі на киянина безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

За її даними, 8 червня близько дев'ятої години вечора двоє чоловіків та 15-ти річна дівчина під приводом спільного розпиття алкогольних напоїв, заманили потерпілого до лісопаркової зони. Після чого з метою заволодіння його мобільним телефоном нанесли останньому численні колото-різані рани. Схопивши майно потерпілого, зловмисники втекли з місця скоєння злочину. Потерпілий від отриманих травм помер.

За результатом проведення оперативно-розшукових заходів 21 червня працівниками Оболонського УП ГУНП затримали усіх учасників розбійного нападу.

22 червня процесуальним керівником у кримінальному провадженні затриманим повідомлено про підозру за ч.4 ст.187 (розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: