У Києві безхатька спочатку вбили, а потім тіло підкинули під багатоповерхівку

У Києві безхатька спочатку вбили, а потім тіло підкинули під багатоповерхівку

Тіло потерпілого з ознаками насильницької смерті виявили біля будинку в Дніпровському районі столиці

Столичні поліцейські встановлюють обставини смерті чоловіка

У Києві вранці 19 лютого до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на східцях біля підвалу лежить чоловік без ознак життя. На вулицю Райдужну виїхали слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції і судово-медичний експерт, інформує поліція столиці.

За її даними, при огляді на тілі загиблого виявили тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення в груди з лівої сторони.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Це - 53-річний киянин. Останнім часом проживав на вулиці. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Зусилля поліцейських Дніпровського управління поліції спрямовані на встановлення обставин смерті чоловіка та затримання, підозрюваних у нанесенні ножового поранення.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

За даними «Вартових Еспресо», чоловік помер близько трьох днів тому, але сьогодні його тіло принесли на сходи підвального приміщення багатоповерхівки. Там його і знайшли перехожі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: