У Києві чоловік розтрощив обладнання автоматичної системи біля Труханового острова (відео)

У Києві чоловік розтрощив обладнання автоматичної системи біля Труханового острова (відео)
Пошкоджені шлагбаум, світлофор, дві камери, контролер боларда та інші технічні засоби 
Скріншот з відео

«Матеріальні збитки внаслідок пошкодженого комунального майна, за попередніми розрахунками становлять майже 300 тисяч гривень» – Кличко

Вандала, що варварськи зруйнував шлагбаум та інше обладнання автоматичної системи контролю в’їзду на Труханів острів, затримала поліція. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Знову випадок вандалізму в столиці. Вчора, близько півночі, на пункті в’їзду на Труханів острів чоловік варварськи розтрощив обладнання автоматичної системи. Зокрема, стрілу та гідравлічну станцію шлагбауму, світлофор, дві камери, контролер боларда та інші технічні засоби. Матеріальні збитки внаслідок пошкодженого комунального майна, за попередніми розрахунками, – майже 300 тисяч гривень. Зараз комунальники працюють над відновленням системи. Особу руйнівника встановили, його затримала поліція. І я особисто проконтролюю, щоб ця справа дійшла до суду», – написав Кличко.

«Ми працюємо, щоб Київ ставав гарнішим, а життя його мешканців – комфортнішим. Але, на жаль, є люди, які руйнують те, що створено за кошти громади і для громади столиці. Ці варвари повинні знати, що доведеться відповідати за подібні дії. Тоді думатимуть, чи варто «самостверджуватися» в такий спосіб», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, мер столиці показав новий фонтан у парку Партизанської слави.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: