У Києві Daewoo збив пішохода і провіз його на даху кілька десятків метрів

У Києві Daewoo збив пішохода і провіз його на даху кілька десятків метрів
Чоловік розбив тілом лобове скло, після чого опинився на даху
Фото: Інформатор

ДТП сталася біля Дарницького вокзалу

У середу, 12 грудня, в Києві біля Дарницького вокзалу сталася ДТП: Daewoo Lanos збив пішохода на вулиці Привокзальній, 1.

Інцидент стався близько 4:30. Про це повідомляє Інформатор.

Lanos рухався по Привокзальній в бік Харківського шосе. Коли він проїжджав Дарницький вокзал, на дорогу вибіг пішохід. Водій не помітив чоловіка і збив його.

Від зіткнення з машиною потерпілий спочатку вилетів на передній бампер автомобіля. Він розбив тілом лобове скло, після чого опинився на даху. Від несподіванки власник авто не відразу зрозумів, що сталося, і ще близько 30 метрів провіз збитого на даху.

Водій викликав на місце події «швидку» і патрульних. За попередньою інформацією, медики госпіталізували потерпілого до лікарні з травмами середньої тяжкості. Власник машини не постраждав.

За словами водія, він не перевищував допустиму швидкість. На місці, де пішохід перебігав дорогу, був світлофор, але він не працював. Тому передбачити, що хтось раптом виявиться на проїжджій частині чоловік не міг. Співробітники поліції повідомили, що попередньо, ознак алкогольного сп'яніння у власника Daewoo немає. Але чоловіка доставлять до медустанови для проходження експертиз.

На місці працювали співробітники поліції і медики. З якою швидкістю рухався Daewoo Lanos і з чиєї вини сталася аварія, встановить слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: