У Києві дерево проломило бетонний паркан і придавило автівку (фото, відео)

У Києві дерево проломило бетонний паркан і придавило автівку (фото, відео)
На автомобіль Volkswagen Caddy впало велике дерево
Фото: Інформатор

Власник Volkswagen шукає варіанти для відшкодування збитку від служб, що відповідають за територію, на якій росло дерево

У п'ятницю, 20 липня, у дворі будинку 31 на вулиці Копилівській у Подільському районі Києва на автомобіль Volkswagen Caddy впало велике дерево. Водій виявив свій автомобіль під деревом, коли вранці вийшов на подвір'я.

Чоловік розповів, що автомобіль не належить йому, а знаходиться на балансі компанії, в якій він працює, повідомляє Інформатор.

Дерево росло на спортивному майданчику романо-германської гімназії №123. При падінні воно завалило металеву огорожу, проломило бетонний паркан і придавило автомобіль, який стояв поруч.

На місці працюють комунальники, які розпилюють стовбур, щоб можна було витягти постраждале авто. Власник Volkswagen шукає варіанти для відшкодування збитку від служб, що відповідають за територію, на якій росло дерево. Місцеві жителі повідомили, що дерево давно скрипіло, і вони боялися, що незабаром воно може впасти, проте офіційні скарги ніхто не подавав.

Нагадаємо, 22 червня на вулиці Грушевського біля Верховної Ради на проїжджу частину впало дерево. В результаті було пошкоджено дорогі автівки. Дивіться фоторепортаж з місця події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: