У Києві капітально відремонтують три центральні вулиці

У Києві капітально відремонтують три центральні вулиці
На вул. Б. Хмельницького чекає капітальний ремонт

Лише на розробку проектно-кошторисної документації виділять понад 16 млн грн

У Києві планують капітально відремонтувати відразу три центральні вулиці: вул. Богдана Хмельницького, вул. Пушкінська і вул. Івана Франка.

Про це йдеться на сайті держзакупівель ProZorro.

Згідно з документом, комунальна корпорація «Київавтодор» замовила розробити проекти капітального ремонту для трьох вулиць в Шевченківському районі.

На розробку проектно-кошторисної документації з міського бюджету виділять понад 16 млн грн. Найбільше коштів витратять на ремонт вулиці Б. Хмельницького. Переможці тендерів зобов'язуються надати проект протягом шести місяців після укладення договору. Після цього буде оголошено тендер на сам ремонт дорожнього покриття.

Аукціони, де визначаться переможці тендерів, планується провести на початку лютого 2019 року.

Раніше місто оголосило тендер з розробки проекту капремонту вулиці Терещенківській в центрі Києва. Однак через деякий час конкурс був скасований. Як повідомив замовник, таке рішення пов'язане «з необхідністю приведення очікуваної вартості закупівлі до актуального рівня цін станом на кінець грудня 2018».

Нагадаємо, у «Київавтодорі» повідомили, що дорожньо-будівельний сезон 2019 року буде насиченим: дорожники завершать масштабні роботи як на перехідних об’єктах 2018-2019 років, так і розпочнуть роботи на нових, важливих для столиці об’єктах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: