У Києві підпільно виготовляли оливкову олію

У Києві підпільно виготовляли оливкову олію
Під час обшуку вилучили понад 300 тонн контрафактної продукції
Фото: Нацполіція

За допомогою спеціального обладнання соняшникова і оливкова олія змішувалися

У Києві поліція припинила підпільне виробництво оливкової олії під виглядом світових торгівельних марок.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Виробничий цех знаходився на території Дніпровського району. Контрафактна продукція реалізовувалась через оптову та роздрібну торгівельну мережу обласних центрів України. Під час обшуку вилучили понад 300 тонн контрафактної продукції.

Працівники Управління захисту економіки вмісті Києві Національної поліції та слідчого відділу Солом’янського управління поліції встановили, що для облаштування підпільних цехів правопорушники орендували п’ять приміщень у Дніпровському районі.

В якості основної сировини для олії використовувалась звичайна соняшникова олія низького ґатунку.За допомогою спеціального обладнання соняшникова та оливкова олія змішувалась. В подальшому розливалась у металеву тару власного виробництва із нанесеною поліграфією відомих світових торгівельних марок. Окрім виготовлення олії, у цеху функціонувала лінія по фасуванню оливок.

Готова до реалізації продукція зберігалася на складах у Солом’янському районі. Фальсифікована олія розповсюджувалася через торгівельні мережі столиці та в інших регіонах країни.

17 січня працівникиУправління захисту економіки вмісті Києві Національної поліції та слідчого відділу Солом’янського управління поліціїпід процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 9 провели санкціоновані огляди складських приміщень та виробництва. За результатами яких було виявлено понад 300 тонн фальсифікованої продукції.

Крім цього, в одному із складських приміщень виявлено факт зберігання без належних санітарних умов та фасування продуктів харчування іноземного виробництва. Зокрема м’ясної та сирної продукції.

Встановлюється повне коло причетних до скоєння правопорушення осіб.

Відібрані зразки фальсифікованої продукції направлено на експертне дослідження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: