У Києві п’яний уродженець Житомирщини побив та пограбував чоловіка

У Києві п’яний уродженець Житомирщини побив та пограбував чоловіка
Пограбування сталося пізно ввечері у Святошинському районі
Фото: Нацполіція

Зловмисник у стані алкогольного сп’яніння вдарив незнайомого чоловіка та відібрав портмоне

На вулиці Академіка Корольова Святошинського району столиці правоохоронці затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння пограбував киянина. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Неподалік кіоску чоловік із товаришем пили чай, коли до них підійшла компанія незнайомців у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіки почали чіплятись, а у розпалі конфлікту один із них вдарив відвідувача і відібрав у нього портмоне із грішми та банківськими картками. Після пограбування зловмисник сів у автівку та поїхав до свого гаража, де залишив чужу річ. Однак через деякий час вирішив повернутися на місце події, де його й затримали правоохоронці», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що зловмисник – уродженець Житомирської області, 1985 року народження, якого нещодавно затримували за хуліганство на території столичної підземки.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 14 листопада у торговельному центрі «Україна» обікрали народного депутата з фракції «Народний фронт» Ярослава Єдакова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: