У Києві п’яний водій «Таврії» влетів у Daewoo і втік з місця ДТП у ліс

У Києві п’яний водій «Таврії» влетів у Daewoo і втік з місця ДТП у ліс
Від удару у «Таврії» відвалилося колес
Фото: Інформатор

Травми отримав водій Daewoo

У понеділок, 5 листопада, у Пущі-Водиці в Києві зіткнулися ЗАЗ «Таврія» і Daewoo Lanos. Аварія сталася близько 21:20 на вулиці Лісовій.

За кермом «Таврії» був п'яний водій. Про це повідомляє Інформатор.

За словами патрульних, «Таврія» рухалася в напрямку вулиці Селянської, вилетіла на зустрічну смугу і вдарила в бік Lanos.

Травми отримав водій Daewoo. «Все більш-менш обійшлося. Чоловікові надали допомогу на місці, на мене лише скло посипалося. Водій «Таврії» був п'яним і їхав на великій швидкості. Він і не думав зупинятися, але довелося, тому що від удару втратив ліве колесо», - розповіла пасажирка Lanos.

За її словами, водій «Таврії» отримав травму грудної клітки. Незважаючи на це, він вибіг з автомобіля і зник у лісі. Другого чоловіка, який вийшов з пасажирського місця, затримали свідки ДТП. Патрульним сказав, що саме він був за кермом автомобіля і буцімто їхав сам. Після цього його перевірили на драгері - прилад показав 2,29 проміле алкоголю в крові (тоді як допустима норма 0,2).

Свідки аварії дивувалися, навіщо чоловік вирішив взяти на себе провину товариша, якщо і сам перебував у нетверезому стані. В деталях події розбереться слідство.

Як повідомлялося, у центрі Києва в ДТП потрапив дипломат з Греції. Його Mercedes зіткнувся з Volkswagen.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: