У Києві уродженець Донеччини вбив товариша і кинув тіло на узбіччі

У Києві уродженець Донеччини вбив товариша і кинув тіло на узбіччі
На узбіччі на вулиці Уборевича знайшли тіло чоловіка

Поліція відкрила провадження за стеттю «вбивство через необережність»

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення, що на узбіччі на вулиці Уборевича лежить людина без ознак життя. За вказаною адресою виїхали правоохоронці, які оглянули місце події та опитали можливих свідків.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Після проведення судово-медичної експертизи правоохоронці з’ясували, що причиною смерті 41-річного вінничанина є травма голови, отримана при падінні на землю.

Під час комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали підозрюваного - 31-річного уродженця Донеччини, який раніше потрапляв в поле зору поліції.

Чоловік розповів, що разом зі знайомим розпивав алкогольні напої у будівельному вагончику. Згодом між ними виник конфлікт та він кілька разів вдарив товариша, від чого той втратив рівновагу, впав та вдарився головою. Потім він відтягнув його до паркану на узбіччі дороги та залишив там.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції перекваліфікував подію на ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили донеччанину про підозру у вчиненні злочину. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: