У Києві в рази зменшиться кількість кіосків із дешевим хлібом

У Києві в рази зменшиться кількість кіосків із дешевим хлібом

Зараз у столиці функціонує тільки 90 ларьків з дешевим хлібом

У зв'язку із завершенням трирічного інвестиційного договору між містом і ПрАТ «Київхліб», місць продаж дешевого хліба стане в рази менше. Про це в коментарі 44.ua повідомив глава Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Андрій Мельничук.

Так, згідно з інвестиційним договором «Київхліб» повинен був встановити 200 кіосків, де продають соціальний хліб і хлібобулочні вироби. Однак протягом 2015-2016 років підприємство відкрило 150 таких точок. Решта 50 об'єктів інвестор передав на користь приватної компанії «Саботін Трейд», яка на сьогоднішній день реалізує продаж дешевого хліба тільки в 38 кіосках.

За словами Мельничука, зараз в столиці функціонує тільки 90 ларьків з дешевим хлібом через те, що термін інвестиційного договору в більшості випадків вже закінчився.

«Перші об'єкти роздрібної торгівлі ПрАТ «Київхліб» введені в експлуатацію в лютому 2015 року, решта - в листопаді 2016 року. Таким чином, на сьогоднішній день закінчився трирічний термін реалізації хліба та хлібобулочних виробів за фіксованими цінами в переважній більшості об'єктів. Станом на 19 липня продаж здійснюється в 52 об'єктах «Київхліб» і в 38 об'єктах «Саботін Трейд», - сказав Мельничук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: