У Києві виявлено понад 600 покинутих автомобілів

У Києві виявлено понад 600 покинутих автомобілів
Покинутий автомобіль на вулиці Чорнобильській у Києві, в якому пролунав вибух 14 червня

Найбільше покинутих автомобілів у Шевченківському районі столиці

За результатами рейдів у Києві виявили 631 занедбаний покинутий автомобіль. Про це Київська міська держадміністрація повідомила у відповідь на запит УНН.

«На виконання окремого доручення київського міського голови В. Кличка здійснено обстеження територій районів на наявність старих, покинутих, занедбаних авто в кількості – 631, а саме: Голосіївський – 38; Дарницький – 107; Деснянський – 46; Дніпровський – 36; Оболонський – 13; Печерський – 46; Подільський – 44; Святошинський – 102; Солом'янський – 91; Шевченківський – 108», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 червня у Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув старий покинутий автомобіль, постраждали четверо дітей. 

Причиною стала граната РГД-5, фрагменти якої вилучені з місця події.

Слідчими поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Власника автівки затримали на Рівненщині.

16 червня Святошинський районний суд Києва арештував 41-річного чоловіка, у машині якого від вибуху постраждали четверо дітей.

Мер Києва Віталій Кличко доручив здійснити обстеження територій в усіх районах столиці з метою виявлення старих покинутих автомобілів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: