Суд арештував власника автівки, від вибуху якої постраждали діти

Суд арештував власника автівки, від вибуху якої постраждали діти

Підозрюваний залишиться під вартою у слідчому ізоляторі протягом 60 днів

Святошинський районний суд міста Києва арештував 41-річного чоловіка, у машині якого від вибуху постраждали четверо дітей. Про це інформує прес-служба суду.

«Враховуючи, що підозрюваний житель Святошинського району Києва є учасником АТО, має навички поводження зі зброєю, не передбачив настання тяжких наслідків у вигляді можливого травмування людей, хоча міг і повинен був їх передбачити, слідчий клопотав перед судом про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Слідчий суддя, заслухавши доводи сторін та дослідивши додані до клопотання матеріали, вирішила клопотання слідчого задовольнити», - сказано у повідомленні.

Підозрюваний залишиться під вартою у слідчому ізоляторі протягом 60 днів. Досудове слідство у даному кримінальному провадженні триває.

Власник автівки підозрюється в незаконному придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України), а також у необережному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень (ст. 128 КК України).

Рішення прийнято суддею П'ятичук.

Нагадаємо, 14 червня у Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув автомобіль, постраждали четверо дітей. Одна дитина - у комі.

Як повідомили лікарі 15 червня, стан трьох дітей, які постраждали від вибуху в авто в Києві, стабілізовано, а найменший учасник події перебуває у важкому стані, після операції він у медикаментозному сні.

Слідчими поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що власника автівки затримали на Рівненщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: